MANAGEMENT EN ADVIES

Elke opdrachtgever geeft me een kijkje in de keuken. Telkens weer is dat een bijzondere ervaring.

Overheidsorganisaties veranderen voortdurend. De aanleiding daarvoor ligt vaak in nieuwe wetgeving, taken die gedecentraliseerd worden, ontwikkeling van uw organisatie. U wilt de verandering graag met succes doorvoeren en borgen in uw organisatie. Daarvoor wilt u tijdelijk een manager of adviseur inhuren. 

Of u heeft een vacature voor een manager en zoekt voor een overbruggingsperiode een interimmanager voor de dagelijkse leiding? 

Kan ik u helpen?

Met veel plezier werk ik ruim 34 jaar bij provincies en gemeenten in uiteenlopende functies. Sinds 9 jaar werk ik als manager en adviseur in de fysieke leefomgeving bij provincies en gemeenten, waarvan de laatste 5 jaar op interim basis. Ik help u bij het succesvol doorvoeren van organisatieontwikkeling, het invoeren van wetgeving, het professionaliseren van een team.

Ik ben een bouwer die rust, focus en een stabiele basis brengt. In verbinding begeleid ik een team in verandering, teamontwikkeling, professionalisering van de bedrijfsvoering. Dat doe ik vanuit de inhoud en met daadkracht. Daarbij werk ik steeds vanuit de missie, visie en doelen van uw organisatie.
Ook schrijf ik strategische plannen en uitvoeringsdocumenten met een heldere aanpak voor verdere professionalisering van uw organisatie.

Van harte nodig ik u uit op mijn LinkedIn waar u een actueel overzicht vindt van mijn opdrachten en aanbevelingen.